(foto/video) AC Schnitzer i-a redat lui BMW i8 aspectul unui supercar

Atelierul de tuning AC Schnitzer Automobile Technik GmbH a prezentat oficial un nou program de modificare a modelului hibrid BMW i8.

Automobilul beneficiază de mai multe schimbări al exteriorului care îl fac mult mai sportiv decât se pare.

BMW i8 by AC Schnitzer s-a ales cu noi bare de protecţie, o capotă nouă, praguri revizuite, un eleron şi un difuzor agresiv. Toate aceste elemente aerodinamice noi au fost confecţionate din fibră de carbon. Exemplarul i8 în cauză are o nuanţă roşie a caroseriei.

Noi mai sunt mânerele uşilor, corpurile oglinzilor retrovizoare şi pedalele de la interior. Printre alte dotări se mai numără jante unic de 21 de inci, covoraşe din velur, la toate acestea adăugându-se şi logouri ale atelierului.

Vezi şi: (foto) Oficiul BMW din EAU a scos la vânzare un i8 cu o culoare specială şi un kit de la AC Schnitzer

Nemţii de la AC Schnitzer spun că toate aceste detalii, parte a kit-ului exterior pentru coupeul numit AC Schnitzer ACS8 ‘2017, nu sunt doar nişte frumuseți, ci şi contribuie activ la aerodinamica maşinii.

Pe lângă toate acestea, s-a lucrat la suspensie pentru ca garda la sol să fie micşorată cu 25 de mm în faţă şi 20 de mm în spate.

Din păcate “sub capotă” nu s-au înregistrat careva modificări pentru a-i face caracterul mult mai sportiv.

Amintim că BMW i8 este pus în mişcare de un sistem de propulsie hibrid care însumează 362 CP.

Automobilul va putea fi admirat la standul companiei de la Salonul Auto de la Geneva, împreună cu alte proiecte pe baza unor modele BMW.


Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/