(video) Premieră de la Opel: Sistemul Night Vision bazat pe camere debutează în noul Grandland

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Opel Grandland facelift este dotat cu tehnologii de ultimă generație și sisteme de asistență care fac condusul mai confortabil, mai ușor și, mai presus de toate, mai sigur. Una dintre aceste tehnologii care iese cel mai mult în evidenţă acum, în timpul iernii, când este întuneric și vizibilitatea este slabă, este Night Vision.

Noul model flagship, care este disponibil și cu propulsie plug-in hybrid, este primul model Opel echipat cu sistemul Night Vision. La fel ca lumina adaptivă IntelliLux LED Pixel Light, ajută șoferii să identifice oameni și animale în momente cruciale, mult mai devreme. Ambele sisteme transformă noaptea în zi și sporesc siguranța tuturor participanților la trafic în amurg și pe întuneric.

Camera cu infraroșu ascunsă sub panoul frontal Opel Vizor face condusul pe timp de noapte mai sigur, în special pe drumuri slab luminate, cum ar fi cele de ţară sau prin păduri. Night Vision detectează oameni și animale cu până la 100 de metri înaintea maşinii, în direcția de deplasare, pe baza diferenței lor de temperatură față de împrejurimi.

De îndată ce camera detectează pietonul, biciclistul sau animalul de pe marginea drumului, aceasta arată poziția lor pe monitorul de 12 inci din spatele volanului. Persoana sau animalul din fața vehiculului este evidențiat în culori, deosebindu-se clar de împrejurimi. Cu acest sistem (care în Germania este disponibil pentru liniile de echipare Ultimate și Business Elegance), șoferii pot recunoaște o situație potențial periculoasă cu câteva momente decisive mai devreme și își pot ajusta viteza sau pot lua măsuri evazive în timp util.

Night Vision este disponibil în noul Grandland în combinație cu farurile matrix IntelliLux LED Pixel Light. De asemenea, integrată în spatele Opel Vizor, tehnologia de iluminat cu 168 de elemente LED – 84 per far – oferă o adaptare perfectă a fasciculului luminos în funcție de situația de condus și de împrejurimi, fără a orbi alţi participanţi la trafic.

Funcția matrix taie cu precizie traficul din sens opus în milisecunde, în timp ce celelalte zone rămân complet iluminate cu fasciculul principal. Împreună, cele două sisteme oferă o dublă siguranță, transformând noaptea în zi și asigurând o conducere relaxată în orice moment, chiar și în condiții de lumină nefavorabilă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/