(video) INSP avertizează! Graba ori lipsa unor locuri de parcare în zonă nu înlătură răspunderea contravențională

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În contextul ultimelor câtorva evenimente care au indignat societatea, dar și autoritățile municipale, Inspectoratul Național de Securitate Publică atenționează toți conducătorii auto să staționeze și respectiv, să parcheze doar regulamentar. Parcarea sau staționarea neregulamentară creează disconfort celorlalți participanți la trafic.

În acest moment, mai mulți polițiști activează pentru depistarea automobilelor parcate neregulamentar, inclusiv pe spații verzi și a celor care împrăștie noroiul pe străzi. Inspectoratul Național de Securitate Publică depune tot efortul pentru a facilita atât deplasarea conducătorilor auto, cât și a pietonilor, însă atitudinea fiecărui șofer este esențială.

Staționarea sau oprirea autovehiculelor în stațiile mijloacelor de transport în comun sau în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul și pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori, să ocolească și să traverseze neregulamentar.

Amenzile prevăzute de lege pentru opriri și staționări neregulamentare constituie 900-1500 de lei, 4 puncte de penalizare și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv!

Necunoaşterea legii, graba ori lipsa unor locuri de parcare în zonă, nu înlătură răspunderea contravențională. INSP vă îndeamnă repetat să fiți responsabili și să nu parcați în locurile interzise!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/