Un misterios concept cu patru uşi, din familia Mercedes-AMG GT, va fi arătat la Geneva

Constructorul german Mercedes-Benz a lansat o primă imagine oficială cu un automobil sport conceptual, care are patru uşi şi este numit deocamdată Mercedes-AMG GT Concept.

Maşina de serie a fost deja poziţionată de presa occidentală ca fiind un rival pentru modelul vecinilor din Stuttgart – Porsche Panamera.

Mercedes-Benz va prezenta conceptul alături de alte câteva modele la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi şi: (foto) Lista maşinilor pe care Mercedes-Benz le va prezenta la Geneva include şi noul E-Class Cabriolet

În comunicatul de presă lansat de brandul german nu există nicio informaţie detaliată. S-a menţionat doar clar şi răspicat: “Familia Mercedes-AMG GT continuă să crească”. De asemenea se mai spune că ceea ce va fi arătat publicului este un prevestitor al unui automobil sport nou cu patru uşi.

Anterior în spaţiul virtual s-au făcut cunoscute câteva informaţii despre acest model, printre care şi un nume care nu a fost confirmat oficial – GT4.

Din singura imagine-schiţă disponibilă vedem că noutatea va avea o linie joasă a acoperişului, tipică unui coupe, dar şi un design agresiv remarcat printr-un difuzor imens cu o singură terminaţie a eşapamentului integrată. Sub capotă la sigur va sta un propulsor care va produce cel puţin 300 de cai putere.

Se crede că noul sportcar cu patru uşi va fi construit pe baza platformei MRA. Acesta va avea drept concurenţi modelele Porsche Panamera, Audi A7 şi BMW Seria 6 Gran Coupe.

Vezi aici cum ar putea arăta maşina: (foto) Mercedes-AMG GT4 se va bate direct cu Porsche Panamera

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/