(video) Test Drive: Porsche Macan 2.0 – cel mai accesibil SUV al mărcii

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: Igor Rotari, Video: AutoBlog.MD
Porsche și-a pus foarte multe speranțe în Macan încă de la dezvoltarea acestuia. Nu de alta dar clienții, indiferent de țara în care s-ar afla, caută tot mai mult automobile compacte de teren.

Și iată că în anul 2016, anume Macan avea să fie cel mai vândut model din gama Porsche la nivel mondial, cu aproape 100.000 de exemplare comercializate, iar versiunea despre care vorbim în acest test drive a contribuit foarte mult la acest succes.

Haideți să îl cunoaștem mai bine și să vedem dacă acest Macan 2.0 mai este un Porsche.

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru Macan 2.0. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 49.900 de EURO pentru versiunea dotări standard.

Noi însă vom face calculele pentru versiunea testată, care ne-a fost oferită cu câteva opționale în plus ce au crescut prețul până la 58.955 de euro.  

Dacă vă doriți să procurați o mașină în rate, AutoBlog.MD vă recomandă MAIB Leasing! Astfel, cu un avans de 40 la sută și dobândă anuală de doar 7%, va trebui să achitați din start 24.171 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 2.637 de euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați laRapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 549 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 2.477 euro în primul an.

Galerie Foto by Igor Rotari

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/