(video) Mansory a modificat noul Aston Martin DBX. Acum motorul i se pornește de pe plafon

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou proiect de tuning extravagant de la Mansory: a transformat noul Aston Martin DBX într-un SUV de înaltă performanţă, semnificativ mai puternic decât este originalul şi decât ar putea oferi o viitoare versiune fierbinte – DBX S – despre care se vehiculează neoficial că va apărea în 2023 şi va dispune de motor V12.

Caracteristici cheie:

  • Mansory propune o conversie completă a maşinii originale. Fibra de carbon folosită pe acest exemplar este forjată, cu textură specifică, deşi la ofertă există 10 diferite.
  • Atelierul german spune că a rafinat întreaga aerodinamică a modelului “in-house”. Un nou widebody kit exterior, în combinație cu o aerodinamică optimizată, a generat valori crescute ale forței de apăsare pentru o performanță îmbunătățită semnificativ în viraje.
  • Partea frontală este reproiectată cu un șorț complet nou, inclusiv o buză frontală integrată din carbon. Capota din carbon ultra-ușoară și vopsită, cu prize suplimentare de răcire din carbon vizibil, completează reproiectarea secțiunii frontale. Pe flancuri, extensiile izbitoare continuă limbajul de design și fac DBX să pară semnificativ mai puternic, mai scund, dar şi mai alungit.
  • Pentru a crește forța de apăsare de pe puntea posterioară, inginerii Mansory au dezvoltat o aripă frumos modelată pentru montare pe hayon și un spoiler de acoperiș potrivit. Ambele sunt realizate complet din carbon. Primul imită forma acelui ducktail posterior.
  • Un nou șorț posterior cu difuzor din carbon integrează pe centru terminaţiile noului sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament. La alegerea clientului acestea pot fi lăsate spre extremități, în locul celor originale.
  • Numeroase componente din fibră de carbon, cum ar fi benzile de ornament, carcasele oglinzilor și ornamentele de admisie a aerului nu fac decât să completeze aspectul. Unele sunt accentuate în culoarea Limegreen.
  • Pentru prima dată, pe DBX îşi face debutul noul model de jantă numit DX.5. Acestea măsoară 10x24 inci pe faţă şi 12.5×24 inci pe spate. Anvelopele măsoară 295/30R24 și 355/25R24 respectiv.
  • Schema de culori a jantelor a fost aleasă pentru a se potrivi conceptului general de culoare al mașinii – negru și Limegreen. De asemenea, trebuie menționat faptul că noul design al jantei a fost conceput şi pentru a optimiza ventilația sistemului de frânare.
  • Motorul V8 twin-turbo a fost modificat de MANSORY Performance Department. S-a impus un sistem complet nou de management al motorului, turbocompresoare noi și mai mari, un filtru de aer sport și un sistem de evacuare sport de înaltă performanță.
  • Datorită tuturor acestor schimbări SUV-ul produce 800 CP şi 1.000 Nm de cuplu în locul celor 550 CP şi 700 Nm din fabrică! Cu noile forţe poate face 0-100 km/h în 3.8 secunde (-0.7 s) şi atinge maxim 325 km/h (+34 km/h).
  • Interiorul – corespunzător designului exterior – este păstrat în întregime în negru. Culoarea specială Limegreen e folosită pentru a accentua detaliile de pe exterior se regăsește și în multe locuri din interior. Covorașele de podea brodate individual, utilizarea carbonului fin vizibil și acoperirea aproape a tuturor suprafețelor cu cea mai bună piele adaugă alte evidențieri interiorului lucrat manual cu măiestrie. Şi tipic pentru Mansory în ultima perioadă de timp – butonul de pornire a motorului a fost mutat pe plafon!

Află cât costă un DBX din testul nostru şi acum gândeşte-te cam cât ar putea cere cei de la Mansory pe unul modificat:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/