Detroit 2016: Volvo XC90 este SUV-ul anului 2016 în SUA

Victorie mare pentru Volvo în cadrul Salonului Auto Nord American. Anume aici noul Volvo XC90 a fost numit SUV-ul anului 2016, reușind să întreacă alte modele ca Honda Pilot și Nissan Titan XD. Acest premiu este foarte important pentru SUV-ul XC90, care de altfel a ajuns printre finaliștii ce concurează pentru Mașina Anului 2016 în Europa.

The new Volvo XC90 T6, exterior

Noul Volvo XC90 a reușit să producă o impresie bună pe toate piețele unde este comercializat, succes care i-a asigurat mărcii suedeze o cifră record de vânzări în anul 2015. Volvo XC90 reușește să-și atragă clienții în primul rând prin designul familiar, materialele de foarte bună calitate de la interior și unitățile de propulsie eficiente.

volvo detroit 1

Editorul șef Constantin Mihalachi a fost primul jurnalist auto din Moldova ce a reușit să testeze noua generație Volvo XC90, motiv pentru care vă invităm să vedeți filmulețul ce a fost difuzat în emisiunea AutoStrada.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/