Disperare? Decizie de ultimă oră luată de conducerea AvtoVAZ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AvtoVAZ a permis oficial dealerilor săi să vândă mașini de altă marcă! Portalul 110 km scrie despre asta cu referire la o declarație a lui Dmitrii Kostromin, vicepreședintele companiei responsabil de vânzări și marketing.

După cum a menționat Kostromin, unii dealeri, cu aprobarea sediului central, lucrează deja cu producători auto chinezi.

FOTO: m.2gis.ru

Potrivit managerului, această autorizație este temporară și se datorează situației economice actuale. O gamă incompletă de modele autohtone din fabrică și volume limitate de producție nu permit dealerilor să satisfacă cererea. Un alt factor negativ este legat de faptul că marca Lada nu are în prezent niciun singur model cu o cutie de viteze automată.

Dmitri Kostromin a mai remarcat că permisiunea de a interacționa cu alte mărci se face cu respectarea unei condiții importante: o astfel de activitate nu ar trebui să dăuneze mărcii Lada. În plus, dealerii trebuie să continue să respecte așa-zisele standarde tehnologice ale producătorului.

Cu ce ​​mărci alternative lucrează deja dealerii Lada, reprezentantul fabricii nu a precizat, spunând doar că este vorba despre producători chinezi. La începutul lunii septembrie, Rosiiskaia Gazeta a descoperit într-unul dintre showroom-urile Lada de lângă Moscova modele ale mărcii Dongfeng Motor, un crossover şi un pickup. În august s-au vândut cinci exemplare ale modelului DMF 580.

În plus, conform publicației, dealerii Lada cooperează deja cu Chery și FAW.

Cmentariile sunt închise