(doc) Guvernul a aprobat noua grafică a maşinilor de poliţie şi caracteristicile celor spion

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unele vehicule cu regim prioritar de circulație ale Inspectoratului General al Poliției (IGP) vor fi dotate cu dispozitive de semnalizare luminoasă și sonoră speciale, care nu vor fi vizibile la exterior. De exemplu, nu vor avea un girofar obişnuit pe acoperiş.

O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Guvern, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne, pentru a permite vehiculelor IGP să rămână neobservate în traficul rutier.

Prin urmare, pe partea exterioară a acestor vehicule nu vor mai fi aplicate schemele color-grafice, marcajele de identificare și inscripțiile informaționale speciale. În acest mod, autorii faptelor ilegale vor putea fi prinși cu ușurință în flagrant sau reținuți, fără a cunoaște că, în apropierea lor, se află reprezentanții organelor de drept.

Modificările în forma de echipare exterioară este necesară pentru ca vehiculele IGP să corespundă măsurilor moderne de prevenire și contracarare a terorismului, dar și a altor genuri de infracțiuni care prezintă pericol social sporit.

Potrivit noilor prevederi, polițiștii dotați cu asemenea vehicule vor putea reacționa și interveni imediat la solicitarea subdiviziunilor care au nevoie de ajutor în situații de urgență.

În același timp s-a aprobat noua grafică/livrea actualizată pentru cele care vor purta girofar pe acoperiş.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/