Doi șoferi, surprinși depășind limita de viteză prin orașele Bălți și Comrat. Unul a propus mită

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi conducători auto au fost prinși de curând deplasându-se cu viteză excesivă prin localităţi. În primul caz, șoferul unui Mercedes-Benz înregistrat în străinătate se deplasa pe strada Bulgară din municipiul Bălți cu 82 km/h. Conducătorul auto de 36 de ani, locuitor al satului Văratic din raionul Rîșcani, pentru a nu fi documentat de către polițiști a propus angajaților 500 de lei.

Bărbatul a fost avertizat de răspunderea penală pentru darea de mită unui angajat al statului, însă ultimul a lăsat în buzunarul portierei drepte din față a automobilului de serviciu sursele bănești. Oamenii legii au denunțat imediat cazul de mită și au solicitat intervenția grupei operative a CNA pentru a documentare.

Însă pentru depășirea limitei de viteză, conducătorul auto a fost sancționat cu 900 de lei și i-au mai fost aplicate patru puncte de penalizare.

Un alt caz de depășire a limitei de viteză a avut loc în sudul țării. În dimineața zilei de ieri, polițiștii din cadrul Direcției patrulare Sud a INSP au fixat cu radarul un BMW, șoferul căruia se deplasa prin orașul Comrat cu 114 km/h.

Evident că tipul a fost oprit și identificat de către agenții de patrulare. Acesta are 35 de ani și este locuitor al raionului Comrat. A fost sancționat conform Codului Contravențional cu o amendă de 1.500 de lei și i-au fost aplicate cinci puncte de penalizare.

Conform datelor statistice, de la începutul anului curent pe teritoriul țării, din cauza nerespectării limitei de viteză, 31 de persoane și-au pierdut viața, iar altele 227 au primit diferite traumatisme în urma celor 198 de accidente rutiere.

Poliția Republicii Moldova îndeamnă repetat: „Respectați regimul de viteză și normele circulației rutiere. Asumați-vă propriile acțiuni și fiți responsabili!”

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/