Durlești: Un taximetrist a lovit un copil de trei ani care ar fi ieșit spontan din curte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, polițiștii capitalei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Durlești. Mai exact la adresa Mihai Sadoveanu 21.

Aseară, polițiștii capitalei au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din Durlești.

La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că un taximetrist de 28 de ani cu o Toyota ar fi lovit un copil de 3 ani. Minorul ar fi ieșit spontan în stradă din curtea casei. În rezultatul copilul s-ar fi ales cu o fractură la picior.

În acest context, Poliția recomandă părinților să manifeste prudență maximă în raport cu copiii, al căror comportament deseori este imprevizibil. Explicați-le că strada NU este un loc de joacă și că este periculos să iasă în afara casei fără supraveghere!

Anterior v-am comunicat că în Durlești, pe mai multe drumuri principale se vor face lucrări de reparație până la sfârșitul verii. De asemenea, am recomandat șoferilor să fie prudenți dacă o apucă pe străzi adiacente, căci câmpul vizual este limitat în foarte multe intersecții din oraș.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise