in

AngryAngry

Edward Bill se pare că va scăpa de închisoare! A ajuns la o înțelegere cu victima accidentului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Prankerul Edward Bill, despre care menționam într-un alt articol că este de origine din orașul Tiraspol, se pare că a ajuns la o înțelegere cu victima accidentului pe care l-a provocat la 1 aprilie.

accident Edward Bill Moscova 18

Potrivit TASS, tânărul a achitat în totalitate suma cerută de Maria Arteomova, șoferița în mașina căreia a ajuns Edward Bill cu un Audi RS 6 Avant.

“Clientul meu a achitat integral compensațiile cerute în urma accidentului de către victimă. Starea ei de sănătate din câte am înțeles s-a îmbunătățit, Bill a comunicat cu ea la direct”, a menționat avocatul lui Edward Bill, Ghenadii Udunian.

Suma pe care a achitat-o Edward Bill către Maria Arteomova nu a fost făcută publică. Potrivit avocatului, pentru că toată suma a fost achitată, partea vătămată a înaintat organelor de poliție o cerere de oprire a urmăririi penale pe motiv de împăcare a părților.

Amintim că Edward Bill s-a făcut cunoscut pe internet datorită prank-urilor pe care le filma și le încărca pe canalul său de YouTube, care în prezent este urmărit de peste 4 milioane de utilizatori.

Iată ce a rămas din mașina sa în urma accidentului. Din păcate acest, Audi RS 6 este distrus în totalitate.

Însă și mai distrusă este mașina Mariei Arteomova, care în mod spectaculos a reușit să supraviețuiască acestui accident teribil.