(video) Conflict în plină noapte în raionul Criuleni. Reţinerea unui motociclist beat a atras atenţia localnicilor

Un tânăr motociclist beat de 22 de ani, originar din satul Mălăieşti din raionul Criuleni, a fost reținut cu forța de polițiștii de patrulare, după ce a refuzat să oprească la solicitarea oamenilor legii. La un moment dat a pierdut controlul volanului și a căzut jos, iar ulterior ar fi adresat cuvinte necenzurate în adresa oamenilor legii.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, către ora 3:45. Tânărul se deplasa haotic din localitatea Mălăieștii Noi spre localitatea Corjova și a fost observat de un echipaj INSP.

Vezi şi: Cum de se mai ținea pe picioare? Un șofer din Ciuciuleni a fost surprins astăzi cu o alcoolemie aproape record

ATENŢIE! Materialele video conțin limbaj licențios și cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/martorocularmoldova
VIDEO: facebook.com/martorocularmoldova

Inspectorul care se afla în echipaj a conectat sistemul luminos al girofarului, iar al doilea, fiind în afara automobilului de serviciu, a făcut semn cu bastonul de dirijare pentru a stopa motocicleta, însă șoferul a ocolit automobilul de serviciu, s-a dezechilibrat și a căzut jos.

Unul din polițiști s-a apropiat de conducătorul motocicletei și l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor medical. Acesta însă l-a numit cu cuvinte necenzurate și a încercat să se eschiveze. Ca urmare, pentru a curma alte acțiuni ilegale, oamenii legii l-au reținut pe tânăr prin a-i aplica cătuşele.

La fața locului s-au apropiat mai mulți localnici. Aceștia au fost rugați să nu să nu creeze careva obstacole în desfășurarea atribuțiilor de serviciu ale ofițerilor, întrucât, în caz contrar, ar putea fi aplicate mijloacele speciale din dotare.

Motociclistul a fost supus testării alcooscopice, iar rezultatul a fost pozitiv (0.46 mg/l de alcool în aerul expirat), fiind identificat şi în baza de date. Cazul dat a fost înregistrat de Inspectoratul de Poliție Criuleni. Totodată, a fost înștiințată Procuratura Criuleni.

De partea cealaltă, martorii spun că polițiștii veneau din sens opus, din mers au deschis ușa și l-au dat jos de pe motocicletă pe tânăr. Martorii declară că oamenii legii nu i-au verificat actele și nici nu au efectuat testul Drager, în schimb aplicându-i şocuri electrice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/