(video) Vloggerul moldovean Edward Bill a fost implicat într-un grav accident în Moscova. Riscă închisoare

Vloggerul Edward Bill, originar din Tiraspol, a fost implicat în ziua de 1 aprilie într-un grav accident rutier în centrul Moscovei. Şi nu este o glumă că s-a întâmplat chiar în zona unde a avut loc accidentul cu implicarea actorului rus Mihail Efremov, care deja stă în închisoare pentru cele găsit vinovat.

Potrivit informaţiilor oficiale, tânărul în vârstă de 25 de ani se afla la volanul unui Audi RS 6 Avant şi se deplasa cu viteză prin zona din Piața Smolenskia. La un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un VW, fiind implicate involuntar şi alte trei autovehicule.

La volanul VW-ului distrus se afla o femeie în vârstă de 41 de ani care este internată la spital în reanimare, fiind în stare gravă.

Testat alcoolscopic, tânărul nu s-a găsit în stare de ebrietate, însă urmează să i se facă şi o analiză a sângelui pentru a se afla dacă a consumat sau nu careva substanțe interzise.

În cazul în care se va depista că a condus sub influenţa substanţelor narcotice, iar femeia, mamă a doi copii, îşi va pierde viaţa, vlogger-ul riscă cumulativ până la 12 ani de închisoare cu tot cu “păcatele” mai vechi luate în considerare.

Dacă femeia va supraviețui, riscă mai puţini ani de închisoare şi chiar să fie eliberat condiţionat, cu achitarea unor mari amenzi şi efectuarea unor munci neremunerate.

De asemenea, mai există informaţii că doar de la începutul acestui an a înregistrat peste 566 de încălcări! Majoritatea lor se atribuie depăşirii vitezei prin oraş, chiar şi cu peste 100 de km/h.

Amenzile pentru încălcări nu au fost emise pentru că nu puteau fi trimise la o adresă sau pe un nume, deoarece acel Audi a fost radiat şi era folosit cu acte şi numere de înmatriculare false.

Autorităţile au deschis un dosar penal marginea incidentului. Cazul a fost luat sub control personal de către procurorul Moscovei Denis Popov. Vloggerul este reţinut la moment pentru 48 de ore.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/