(video) Reportaj AutoBlog.MD: Primul contact și primele impresii despre noul Xiaomi SU7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am mers în Barcelona pentru asta! Pentru Xiaomi SU7 – primul automobil electric produs de compania tech Xiaomi.

Xiaomi SU7 a fost arătat într-un format teaser sau în formatul unei avanpremiere la MWC 2024 din Barcelona. Și a atras deja atenția cu specificațiile sale impresionante, dar și ceva public!

Cu siguranță că mașina constituie un pas interesant pentru compania cunoscută în principal pentru dispozitivele sale inteligente și smartphone-uri. Având un car de bani și scopuri ambițioase, Xiaomi Automobile Co Ltd (Xiaomi Auto) și-a pus în plan să ajungă în top 5 lideri mondiali în următorii 15-20 de ani.

Dacă ești pasionat de tehnologie și mașini electrice, SU7 ar putea fi o alegere interesantă de urmărit! Nu de alta, dar ni s-a spus că modelul va ajunge și în Europa, deși este nevoie de ceva timp pentru a pregăti piața. Prețul ar trebui să-i fie estimativ între 50 și 100 de mii de euro.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Tot ce trebuie să știi despre mașină (de notat că informațiile disponibile și cele prezentate până acum, atât cele expuse în reportaj, de exemplu privind autonomia, sunt valabile pentru modelul în specificație chineză):

Cmentariile sunt închise