(foto) Toyota Prius cu interior personalizat în Moldova. Iată ce a ales să-şi facă proprietarul

Prietenii de la atelierul ART-L din Chişinău îşi continuă activitatea în a da o nouă viaţă interioarelor de maşini, în orice caroserii nu ar fi. Zecile de lucrări expuse pe propriul website demonstrează asta, dar şi experienţa de lucru acumulată de-a lungul anilor.

Serviciile ART-L variază de la customizare, tapiţerie, broderie, până la reparaţia scaunelor, dotarea lor cu sistem de încălzire sau retapiţarea volanului, printre altele. Materialele folosite variază de la Alcantara, care poate fi întinsă şi pe întreg tavanul sau orice suprafeţe la alegere, până la diverse feluri de piele şi materiale textile de calitate înaltă.

Una dintre lucrările efectuate de curând este rafinarea interiorului unui popular în ţara noastră model – Toyota Prius. Deşi exemplarul în cauză nu este unul dintre cele mai noi, proprietarul a ales să înnoiască zona unde intră cel mai des în contact cu automobilul.

Pe lângă o bună curăţare de murdărie şi praf, acest Prius s-a ales cu o podea renovată alături de noi covoraşe textile cu inserţii contrastante, o tapiţerie integrală pentru scaune cu inserţii din piele şi Alcantara, cu texturi pe spătare şi şezut, alături de multe cusături.

Au mai fost reabilitate panourile uşilor, suporturile laterale ale scaunelor, dar şi tetierele. Cotiera de pe tunelul central s-a mai ales cu o inscripție brodată personalizată, iar în portbagaj a apărut un covor proaspăt de dimensiuni generoase.

Rezultatul este un automobil care nu face nicidecum exces de lux, ci pur şi simplu are un interior renovat şi personalizat, care acum bucură ochii mai mult decât cel în culoare monotonă din uzină şi care îl va face pe proprietar să continue să exploateze vehiculul cu o mai mare plăcere.

De notat că preţurile pentru servicii se discută în mod individual cu fiecare client în parte.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Toyota Land Cruiser 100 cu interior complet modificat

(video) Un moldovean stabilit în SUA a ales să-şi personalizeze Mercedes-ul W140 V12 acasă! Iată cum arată maşina

(video) Toyota Land Cruiser 100 cu interior complet modificat

https://autoblog.md/foto-un-mercedes-benz-s-class-din-moldova-poate-concura-orice-concurs-de-frumusete-interiorul-ii-este-de-invidiat/

Cmentariile sunt închise