(video) Noul SEAT Leon, fratele noului VW Golf, debutează oficial în ziua de 28 ianuarie 2020

SEAT se pregăteşte de premiera noii generaţii Leon și pune tehnologia de iluminare în centrul personalității vehiculului.

Producătorul spaniol spune că noile tehnologii de iluminat, cu doză mare de probabilitate fiind preluate de la noul SUV Tarraco, vor face mașina compactă dinamică, sportivă și elegantă și mai de dorit, indiferent dacă este privită din exterior sau din cabina confortabilă.

În 2012, când a fost prezentată a treia generație, SEAT Leon a fost prima mașină din segmentul său care a oferit tehnologia full LED pentru faruri şi stopuri. Echipele dedicate de design și inginerie ale SEAT au dus tehnologia de iluminat la un nivel următor pe bestseller-ul mărcii, pentru a accentua noul limbaj îndrăzneț al designului interior.

La exterior, noua generație Leon încorporează din nou tehnologia full LED: în față aceasta înseamnă faruri dinamice, cu o luminozitate și claritate, care vor ilumina chiar și cele mai întunecate drumuri.

În spate, stopurile vor fi conectate printr-o bandă luminoasă și vor genera un spectacol de lumină la întâmpinarea proprietarului. În plus, stopurile vor conţine indicatori dinamici de direcţie, ceea ce va face și mai clar pentru ceilalți participanți la trafic direcția de călătorie a conducătorului, îmbunătățind siguranța generală.

Dar înainte de a porni într-o deplasare, o lumină de întâmpinare specifică SEAT va proiecta pe pământ cuvântul “Hola!” până când nu se pătrunde în habitaclu şi nu se închide portiera.

Ce ţine de habitaclu, prima imagine reflectă prezenţa unui cockpit digital făcut în stilul celui de pe noul VW Golf, fiind preluat chiar şi joystick-ul care înlocuieşte levierul cutiei de viteze.

Şi aici un concept inovator de iluminare îmbunătățește experiența de conducere, cu un sistem de iluminare ambientală pe bază de LED-uri care se desfășoară pe tot bordul și ușile frontale.

Tehnologia de iluminare a noului SEAT Leon a fost proiectată și dezvoltată la Centrul Tehnic al SEAT din Martorell. A patra generaţie SEAT Leon va fi dezvăluită în ziua de 28 ianuarie 2020.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/