in , ,

(video) Premieră: Noul ABT RS6-R poate rula cu până la 320 km/h

Atelierul german de tuning ABT Sporstline lansează noua generaţie a modelului RS6-R! Este vorba despre o ediţie limitată de maşini, realizată pe baza noului Audi RS 6 Avant, dotată cu un nou bodykit, dar şi “injecţii” sub capotă pentru a produce semnificativ mai multă putere, printre altele.

Rezultatul este un automobil a cărui preţ poate ajunge la peste 200.000 de euro!

Spre sfârșitul anului 2019, o adevărată mașină de înaltă performanță a apărut pe piaţă sub forma lui Audi RS 6 Avant. Acum, cine deţine unul, poate să-i facă un upgrade exclusiv la ABT Sportsline. Ediția specială este limitată la un total de 125 astfel de kituri.

Pentru că împarte aceleaşi agregate cu RS 7 Sportback, în centrul pachetului RS6-R pregătit se află acelaşi upgrade de performanță ABT Power R, care stimulează performanța modelului standard de la 600 CP și 800 Nm la tocmai 740 CP și 920 Nm! Pentru toate modificările de ordin tehnic, inclusiv folosirea unor noi turbocompresoare şi a unui intercooler diferit, se oferă o garanţie de 2 ani. Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h scade astfel de la 3.6 la 3.2 secunde, în timp ce limitatorul de viteză maximă poate fi împins opţional până la 320 km/h!

Kitul RS6-R mai include două opţiuni legate de suspensie: un set de arcuri coilover custom, dar şi nişte bare anti ruliu sport. Eşapamentul este la fel unul schimbat şi include în loc de terminaţiile ovale din uzină alte două cu finale duble rotunde, fiecare cu un diametru de 102 mm şi acoperite cu fibră de carbon. Pe partea de jante se pune la dispoziţie modelul ABT HIGH PERFORMANCE HR22 în anvelope de mărimi 285/30 R22.

Toate elementele noi ale bodykitului exterior sunt confecţionate din fibră de carbon, iar logourile RS7-6 sunt de culoare roşie. Se intervine şi la interior pentru a adăuga acest material uşor şi estetic vizual, precum şi diverse insigne, covoraşe personalizate, lumini, praguri iluminate, etc. Despre toate modificările puteţi afla detalii în lista de preţuri de mai jos.

Iată pricelist-ul:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Şi staţi aproape! Premiera noului ABT Audi RSQ8-R urmează în iunie!

 

Die Ausnahme von jeder Regel. Juni 2020.

Posted by ABT Sportsline on Friday, February 28, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO: