(video) Hyundai prezintă o trotinetă cu tracţiune spate şi autonomie de 20 de km

Hyundai a dezvoltat un nou prototip de trotinetă electrică, bazat pe conceptul prezentat inițial la CES 2017. Noua versiune, care ar putea fi integrată în viitoarele modele ale gamei, are tracțiune spate, o baterie eficientă, dar și faruri și stopuri.

Trotineta, care este propulsată de o baterie cu litiu de 10.5 Ah, atinge o viteză maximă de 20 km/ h și are o autonomie de aproximativ 20 de km. Atunci când este montată pe maşină (viitoare modele Hyundai şi KIA), se încarcă automat folosind rețeaua electrică a autovehiculului.

Pentru a extinde autonomia cu aproximativ 7%, echipa Hyundai are în plan implementarea unui sistem de frânare regenerativă. Comparativ cu modelul prezentat inițial la CES 2017, care avea tracțiune pe față, această versiune are tracțiune pe spate. În plus, a fost adăugată o suspensie frontală, pentru o deplasare confortabilă, chiar și pe suprafețele denivelate.

Vezi şi: (video) Audi va oferi o unitate de transport „hibridă” drept bonus opţional celor care vor cumpăra modele e-tron

Trotineta, care are o greutate de doar 7.7 kg, este ușor de transportat, datorită sistemului de pliere în trei puncte. Display-ul digital oferă informații despre viteză de deplasare, dar și despre nivelul de încărcare a bateriei. În plus, dispune de faruri LED și stopuri pentru siguranță sporită pe timp de noapte.

“Hyundai prezintă, în premieră mondială, o trotinetă care va deveni un accesoriu pentru viitoarele modele ale gamei. Ne dorim ca viață clienților noștri să fie cât mai ușoară și mai plăcută. Trotineta electrică este utilă pentru deplasarea de la locul unde a fost parcată mașina până la destinație, contribuind totodată la fluidizarea traficului, dar și la reducerea emisiilor de noxe”, a declarat DongJin Hyun, directorul Hyundai Motor Group Robotics Team.

Conform datelor furnizate de compania de consultanță McKinsey & Company, piața vehiculelor care asigură mobilitate urbană în Statele Unite, Europa și China va ajunge la 500 de miliarde de dolari până în anul 2030.

Vezi şi: (foto) BMW lansează o trotinetă electrică ce poate rula cu 20 de km/h

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/