Exclusiv: În Moldova revine un nou importator de automobile

0

Republica Moldova pare să fie interesantă în continuare pentru constructorii de automobile. În ciuda scăderii dramatice a vânzărilor de mașini noi, țara noastră continuă să fie interesantă și pentru alte mărci de automobile decât cele existente deja pe piață. Astfel, AutoBlog.MD a aflat în exclusivitate că în Moldova vor fi comercializate automobilele din marca SEAT, iar primele mașini deja se află pe teritoriul țării noastre.

Din informațiile pe care le avem, clienții din Moldova vor avea cces la întreaga gamă de modele SEAT disponibile pentru zona Europei de Est. În prezent, în țara noastră au ajuns primele exemplare SEAT Toledo și Ibiza, urmând ca mai târziu să ajungă și alte modele.

Cât privește compania care va importa modelele din gama SEAT, aceasta este compania Rumeon care în prezent este și importator oficial Audi și Volkswagen în Moldova. Informația a fost confirmată pentru AutoBlog.MD chiar de către conducerea companiei Rumeon. Din câte se pare, SEAT va ataca dur segmentul hacthbackurilor și break-urilor compacte și asta din cauza prețurilor care promit să fie foarte atractive.

AutoBlog.MD menționează că în trecut marca spaniolă de automobile SEAT a mai fost comercializată în Moldova, însă a renunțat mai apoi la piața din țara noastră. În prezent SEAT are la bază platforme, motoare, transmisii cât și tehnologii de origine Volkswagen.

Revenim în curând și cu alte informații despre noul importator.

 

0 comentarii
 1. Mihail spune

  Daca “Rumeon”-nu va asteptati la preturi promotionale.Acestea stiu a “stoarce”bani si din nimicuri.Cumperi un autoturizm nou cu deservire “obligatoare”la Rumeon,si pe perioada de garantie mai platesti un cost al autoturizmului.Au demonstrato cu vinzarile de “audio”si “wolsvagen”

 2. Vasea spune

  Mincati la sfecle, ce importator nou e RUMEON ?

 3. Iurie spune

  Tot Rumeon importa Seat-urile, ceva timp în urmă. Și cred, că și de data asta nu se vor ține mult

 4. Ina spune

  Avind in vedere situatia economica cred ca vor vinde nu rau fatsa de altii care nu vind nimic si au falimentat deja. Vine unu se duc doi.

 5. Bublik spune

  Daca de uitat atent atunci cred ca e de ajuns vreo 3 tipuri de automobile pentru anii care vin. Nu cred ca oamenii mai au bani sa cumpere cum era acum citiva ani. Pe 2016 vinzarea va scadea cu 50% fatsa de 2015 si tot asa in 2017 cu 50% mai putin fatsa de 2016 Ramiine sa asteptam 2 ani ca sa vedem daca asa vor merge lucrurile care la sigur asa si vor fi.

 6. Paduki spune

  Asteptam si masinile second hand sa se eftineasca. Cred ca in mediu masinile care se vor cumpara vor fi mai jos de 5000 euro.

 7. Jora spune

  Iaca taxele sor mari si or umbla oameni cu transportul public. Pina la urma care ii pontul masinii in Kisinau daca stai in ambuteiaj 2 ore.

  1. Vanea spune

   pontu masinii e ca 2 ore stai in ambuteiaj in masina ta, asculti muzica ta, stai relaxat. 2 ore in ambuteiaj in ruta sau troleibus asta e moarte.

 8. Siorik spune

  Da lasa sa fie ambuteiaje abia mai multa benzina sa vinde. In oras masina maninca de 2 ori mai mult decit pe trasa. IN GENERE STATUL AR PUTEA SIMULAR AMBUTEIAJE DE 4 ORI MAI MARI CA SA INCASEZE IN BUGET VENITURI DE 4 ORI MAI MARI SI VINA O SO POARTE NATURA. Daca natura e vinovata nu poarta raspundere nimeni IN SCHIMB BANI IN BUGET PENTRU PENSII VOM AVEA.

 9. Ruskii spune

  In Rusia este taxa pe motor + taxa de lux unde sunt indicate marcile + taxa pe mediu. Este de la cine de invatat. Sau se poate de la Romania unde taxele sunt incluse in carburant. Vrei sa fii fraier la volan? Plateste sau mergi cu trolikul. DIN ACESTE TAXE SE POATE DE DAT LA PENSIONERI CA SARACII SA POATA MACAR O DATA IN LUNA SA PLECE LA RESTAURANT SI VARA SA SE DUCA LA ODIHNA IN AFRICA DACA NU VOR FI BANI PENTRU CARIBE.

 10. Feia spune

  Mor de ris.

 11. Jimmy spune

  Daca revine, cum poate sa fie nou?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/