Scumpiri de Crăciun. Cât vor costa carburanții în Moldova până marţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Tarifele plafon la carburanţi au început să crească din nou, spre bucuria unora şi spre nefericirea altora.

Din păcate, sărbătorile de iarnă din acest an nu par a fi o excepție pentru a procura produse petroliere la un preţ mai redus, deşi este necesar de remarcat că în ultima perioadă preţul la benzină şi motorină a scăzut cu peste 1.5 lei pentru un litru.

FOTO: facebook.com/ferrazzanisrl

Din ziua de 10 decembrie, când prima dată preţul plafon al benzinei standard 95 a coborât sub 20 de lei pentru un litru, costul acesteia a crescut până în prezent practic fără nicio pauză.

Începând de mâine şi până în ziua de marţi, în staţiile din ţară se va găsi cu maximum 20.41 lei (+5 bani faţă de situaţia la zi).

Tot la 10 decembrie, tariful plafon pentru motorina standard a coborât până la 17.03 lei. În următoarele zile va costa însă maximum 17.20 lei, cu trei bani mai mult decât astăzi, deşi la 20 decembrie fluctuația a fost de până la 17.24 lei.

Amintim că petroliștii din ţară nu au voie să afișeze pe panouri preţuri mai mari decât cele plafon, însă pot vinde carburanţi la preţ mai mic sau chiar cu o reducere, după discreția fiecărei companii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/