Fiți prudenți! Nu vă deplasați în spatele acestui autovehicul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție! În trafic a fost observată o mașină în circulație care, din diferite motive, nu dispune de un sistem funcțional de stopuri pentru că nu le are în genere! Aceasta este o problemă de siguranță serioasă, deoarece stopurile de frână sunt esențiale pentru a indica intențiile șoferului și pentru a evita potențialele coliziuni în trafic. În condiții normale de conducere, ceilalți participanți la trafic depind de semnalele vizuale ale mașinilor din jur pentru a anticipa mișcările acestora.

Pentru a evita situații periculoase și a contribui la siguranța rutieră, vă rugăm să fiți cu atenție sporită atunci când vedeți mașina menționată în trafic. În mod special, țineți cont că aceasta ar putea să nu indice nicicum oprirea sau frânarea. Și puțin probabil ca șoferul să scoată mâna prin fereastră pentru a indica direcția! Recomandăm în această ordine de idei să mențineți o distanță sigură!

Nu e clar ce funcție îndeplinesc elementele din partea superioară a caroseriei…

Amintim că este interzisă exploatarea vehiculelor în cazurile în care sunt depistate devieri de la normativele tehnico-ecologice la dispozitivele de iluminare și semnalizare luminoasă și este interzisă deplasarea vehiculului în cazul în care nu funcţionează, pe timp de noapte, precum şi în condiţii de vizibilitate redusă, farurile și/sau lanternele de gabarit din spate. Pentru aceste încălcări s-ar putea retrage și plăcile de înmatriculare, recuperarea lor fiind posibilă după înlăturarea neajunsurilor.

Până poliția va lua măsurile de rigoare, dacă le va lua, internauții vor discuta despre cum a putut acest autovehicul trece revizia tehnică…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise