Fiți prudenți! Programarea la examenele auto nu poate fi contra plată în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție! În ultima perioadă au fost semnalate cazuri în care persoane neautorizate încearcă să comercializeze ilegal poziții în rândurile pentru programarea prealabilă necesară pentru susținerea examenelor de obținere a permiselor de conducere, prin intermediul unor anunțuri publicitare online.

Au fost semnalate cazuri în care persoane neautorizate încearcă să comercializeze ilegal poziții în rândurile pentru programarea prealabilă

Agenția Servicii Publice atenționează că programarea la examenul de obținere a permisului auto se realizează EXCLUSIV prin intermediul resurselor Agenției. Iată care sunt acestea:

  • prin apel telefonic la Serviciul suport clienți – 14 909;
  • prin intermediul subdiviziunilor teritoriale de calificare a conducătorilor auto ale ASP.

Nu există nici o altă modalitate legală de programare prealabilă pentru a beneficia de acest serviciul. Subliniem că serviciul de programare atât în regim obişnuit, cât şi în regim de programare urgentă la examen, este prestat de către Agenţia Servicii Publice în mod GRATUIT!

Agenția Servicii Publice avertizează asupra riscurilor asociate obținerii ilegale a programărilor pentru susținerea examenelor de obținere a permiselor de conducere în afara procedurilor legale și îndeamnă cetățenii să acționeze cu prudență.

Transmiterea către escroci a datelor Dumneavoastră cu caracter personal poate avea consecințe grave, ca urmare a utilizării acestora în scopuri infracționale. Nu deveniți pradă a escrocilor!

Vezi și: Frica dispare? Numărul de contestații online privind rezultatele examenelor auto depuse în prima lună

Cmentariile sunt închise