(foto) A fost găsit un atelier în care se făceau copii de modele Ferrari şi Lamborghini. Cu cât se vindeau

0

Am reuşit să aflăm mai nou că Brazilia este una dintre ţările lumii unde se practică activ copierea unor modele de maşini scumpe. Chiar ieri poliţia locală din regiunea Santa Catarina a deconspirat un atelier unde se făceau Lamborghini şi Ferrari neautentice.

Interesant este că produsele îşi găseau clienţii pe internet, iar costul le era de doar 8% din suma cerută de producătorii italieni!

Vezi şi: (video) Poliţia spaniolă a găsit un garaj în care se făceau copii ale modelelor Ferrari

Potrivit informaţiilor de care dispun oamenii legii, producția ilegală avusese loc într-una din clădirile oraşului Itajai de pe coasta Atlanticului, iar livrările erau efectuate în întreaga țară pe bază de precomenzi lăsate prin intermediul rețelelor de socializare.

Afacerea ilegală erau deținută de un tată și un fiu ale căror nume nu au fost făcute publice. Aceştia au fost reținuți, dar în scurt timp eliberaţi fără dreptul de a părăsi ţara.

În timpul percheziţiei efectuate, în întreprinderea clandestină s-au găsit opt „supercaruri” aproape gata de livrat, precum și matrițe pentru turnarea unor componente, dar şi alte piese sau accesorii a căror calitate lasă de dorit.

Operaţiunea va continua până nu se vor găsi toate adresele şi numele persoanelor care au fost înşelate, căci la sigur au căzut pradă cei care nu se pricep.

Vezi şi: Este o victorie! Jaguar Land Rover a reuşit să obţină interzicerea producţiei copiei lui Evoque

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata