(video/update) Momentul accidentului recent de pe traseul Chişinău-Ungheni, cu implicarea unei maşini de poliţie care s-a răsturnat

(update 03.02.2021) Iată şi momentul accidentului.


(01.02.2021) Accident cu o maşină de poliţie pe traseul Chişinău-Ungheni. A fost răsturnată în urma unui impact venit din lateral

Încă un accident grav s-a întâmplat din cauza neluării în considerare a vremii rele despre care au avertizat meteorologii încă de ieri. Pe traseul Chișinău-Ungheni, între localitățile Sipoteni şi Bahmut din raionul Călărași, o mașină a poliției a fost implicată, fiind lovită de un alt autoturism marca Audi.

Conform informaţiilor oficiale, şoferul din Audi nu a ținut cont de starea carosabilului și, derapând, a lovit lateral mașina de poliție a IP Ungheni. În urma impactului aceasta din urmă s-a răsturnat pe acostament, într-un șanț.

Poliţia dă asigurări că echipajul avea semnalele luminoase în funcţiune și se deplasa spre direcția Ungheni, având ca pasageri patru angajați și o deținută. În urma coliziunii, o angajată a IP Ungheni a fost rănită și transportată la spitalul raional. Ceilalți membrii ai echipajului la moment sunt bine.

Deținuta a fost preluată de o altă unitate de transport specializată și transportată la Judecătoria Ungheni.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-accident-grav-in-raionul-anenii-noi-pasagerul-unui-taximetru-a-scapat-cu-viata-ca-prin-minune/

Cmentariile sunt închise