(foto) Accident cu un Ferrari la doar câteva ore după cumpărare. Proprietarul a aşteptat maşina doi ani

Un rezident al Germaniei din Baden-Württemberg a așteptat doi ani zile pentru a-şi primi supercarul de vis mult dorit, un nou Ferrari F8 Tributo, însă a avut ghinionul să-l deterioreze semnificativ după doar şase ore de la momentul părăsirii centrului auto.

Maşina în valoare de aproape 370.000 de euro nu mai poate fi reparată şi a fost radiată.

Cauza accidentului care s-a întâmplat în weekend a fost condusul peste limita de viteză. În plus, proprietarul mașinii în vârstă de 43 de ani nu a mai găsit timp să schimbe anvelopele de vară, care vin standard, cu unele de iarnă. Drept urmare, i-a pierdut controlul pe carosabil umed, automobilul generând tocmai 720 de CP ce sunt trimişi spre puntea din spate.

Rulând pe autostrada A5 în drum spre casă, potrivit constatărilor inițiale, Ferrari-ul a lovit mai întâi un perete din beton și apoi s-a izbit de o bară de protecție. O roată din spate i s-a rupt instant după primul impact și aceasta s-a ciocnit cu un microbuz de pe contrasens. Partea frontală a supercarului a fost complet distrusă, pasagerul fiind rănit grav, însă conducătorul auto nu a avut de suferit.

Potrivit poliției, exemplarul a fost personalizat la un nivel înalt, de la cusătura folosită pentru scaune şi până la vopseaua exterioară proiectată individual, scrie Bild.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/