GENEVA 2019: Noul Ferrari F8 Tributo cu ai săi 720 de CP – Reportaj Video AutoBlog.MD

1

Ferrari a început să-și pună în aplicare planul său de lansare accelerată a mai multor modele în anii viitori, printre care și primul său SUV din istorie! Printre primele se numără și noul F8 Tributo, un model ce vine să înlocuiască în gamă 488 GTB, fiind mai exact un facelift pentru 488 Pista.

Așa-zisul nou Ferrari a atras imediat atenția multor potențiali clienți, care la sigur își vor scoate la vânzare modelele 488 GTB pentru a-și împrospăta garajele. Cu 720 de CP la activ, acest căluț cabrat este o mașină foarte performantă, inclusiv din punct de vedere aerodinamic.

Apropo, dacă vă interesează modelul, să știți că acesta poate fi comandat foarte ușor de la dealerul oficial de la București!

Vezi toate detaliile despre model: (video) Premieră mondială: Noul Ferrari F8 Tributo – înlocuitorul lui 488 GTB cu putere de 488 Pista

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

1 Comentariu
  1. […] judeţul Timiş, pe Autostrada A1, sensul de mers Lugoj – Deva, un şofer care conducea un Ferrari F8 Tributo (720 CP) cu 230 de km/h din cei maximum 340 pe care îi poate atinge această […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata