(video) Cel mai ciudat loc de parcare din lume? De ce utilizatorii nu trag frâna de mână la maşini

Cel mai “trăsnit” şi cel mai înghesuit loc parcare din lume se pare că se află în Bangkok, capitala statului asiatic Thailanda. Sute de şoferi fac abuz de spaţiul din zona Chatuchak a oraşului, în care se poate parca absolut gratuit, iar pentru că zilnic sunt atât de mulţi utilizatori aceştia sunt forţaţi să apeleze la unele trucuri.

De exemplu, unii dintre posesorii de maşini îşi ataşează nişte bucăţi de spumă de barele de protecţie, cunoscând deja despre faptul că un alt autovehicul poate fi lăsat îndeaproape, chiar la câţiva mm.

În plus, la această parcare se respectă un principiu: orice maşină nu trebuie să aibă trasă frâna de mână. De ce, poate vă întrebaţi? Răspunsul e simplu: oricine, la necesitate, poate pur şi simplu împinge automobilul corespunzător pentru a-şi face loc de intrare/ieşire.

De ce este acest loc de parcare atât de popular printre şoferii din Bangkok? După cum am menţionat şi anterior – pentru că este gratuit. Ca urmare, încercarea de a parca aici se transformă într-un joc de Tetris.

În descrierea filmuleţului se menţionează că o oră de parcare cu plată în oraş costă aproximativ 11 lei moldoveneşti.

Vezi şi: (video) O şoferiţă, ajutată de o mulţime de pietoni ca să iasă din parcare, lovind brutal un Jaguar

Vezi şi: (video) Un proprietar de maşină Tesla a găsit metoda prin care să nu plătească niciodată pentru parcare

Vezi şi: (foto) Maşini de milioane, prăfuite într-o parcare din SUA. Printre acestea şi un Jaguar F-Type Project 7

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/