(video) Accident seara trecută în apropiere de vama Leuşeni. Vinovat e un camionagiu, acum căutat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Polițiștii IP Hînceşti au fost sesizați în seara zilei de 19 februarie, precum că s-a produs un accident rutier pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitatea localitatea Mirești. Un Ford a lovit în spate un Land Rover. Careva persoane nu au avut de suferit. Niciun şofer nu era în stare de ebrietate. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Informația a fost confirmată de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Cristina Vicol.


Un camionagiu este căutat după ce a părăsit locul unui accident rutier. Deşi acesta nu a fost implicat direct, din cauza lui, mai exact a încălcării sale, a avut loc. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri în apropiere de vama Leuşeni, pe traseul ce leagă frontiera de capitală.

Din cauza pomenirii sale pe contrasens, protagonistul situației s-a văzut nevoit să calce pedala de frână în podea, un moment care a fost neașteptat şi pentru conducătorul care îl urma. Acesta i-a intrat în spate.

Detalii despre accident şi despre careva victime deocamdată nu le-am putut obține de la IP Hînceşti. Vom actualiza articolul odată ce le primim.

VIDEO: facebook.com/ov3Rlorld

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/