(video) Primul accident cu “limuzina lui Putin”

Noul AURUS Senat Limousine L700 sau după cum este cunoscut în popor – “limuzina lui Putin” – a fost implicat în primul accident rutier pe un drum public. S-a întâmplat în oraşul rusesc Astrahan, pe o stradă centrală, acolo unde a avut loc un contact cu un microbuz de rută.

Detalii despre accident nu se cunosc, dar în conformitate cu versiunea preliminară, conducătorul microbuzului a început ieşirea din staţie şi cel mai probabil automobilele AURUS au ajuns într-un unghi mort. Din neatenţie, vehiculul de transport al pasagerilor a atins sedanul care circula în faţa limuzinei şi i-a stricat o oglindă laterală.

Dacă a atins sau nu şi limuzina, cumva provocând zgârieturi pe caroserie, nu se ştie, însă cel mai probabil că da, pentru că imediat după incident a fost acoperită cu o prelată, ceea ce nu s-a întâmplat şi în cazul sedanului.

Dacă accidentul a fost calificat ca neînsemnat de poliţia locală, un mister de nedesluşit rămâne ce căutau automobilele în acel oraş şi încă într-o culoare rar văzută anterior. Cel mai probabil participau într-o etapă de teste.

Potrivit creatorilor AURUS, oglinzile modelelor Senat sunt unele dintre cele mai sofisticate de pe piaţă. Dimensiunea mare a acestora le permite pasagerilor să vadă mai mult decât se poate face prin oglinzile de pe alte maşini obişnuite.

De asemenea, când are loc deplasarea în marşarier, însăşi oglinzile îşi schimbă automat unghiul, înclinându-se în jos, pentru ca şoferul să poată vedea cu uşurinţă toate posibilele obstacole din perimetru. Oglinzile mai dispun de un sistem de încălzire, sunt reglabile electric, se pot rabata automat, conţin indicatori de avertizare a obstacolelor din unghiurile moarte şi indicatori de direcţie LED.

Vezi şi: Ştiai asta? Câte AURUS-uri Senat vor fi vândute până la sfârşit de an şi cât costă aproximativ

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/