(foto) Accident deosebit de grav în raionul Orhei. Trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc

Un accident deosebit de grav s-a produs în această seară, în jurul orei 18:00, pe traseul R-21 Orhei – Călărași, direcția spre orașul Călărași, în apropiere de satul Mana din raionul Orhei. Poliţia a făcut publice primele informaţii despre el.

Din spusele martorilor, conducătorul automobilului de model Land Rover Freelander, care se deplasa cu viteză, a efectuat manevra de depășire a unui vehicul cu tracțiune animală care se deplasa în aceeași direcție și pe care l-a văzut în ultimul moment. Din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, intrând frontal şi dur într-un autotractor de marcă Mercedes.

În Land Rover se aflau trei persoane care au decedat la fața locului din păcate şi puţin probabil să fi rămas cineva în viaţa din cauza habitaclului care i-a fost distrus în întregime. Este vorba de șoferul în vârstă de 40 de ani și doi pasageri de 19 și, respectiv, 31 de ani. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit.

La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragediei. Pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite ale persoanelor implicate a fost nevoie de intervenția colegilor de la DSE Orhei.

Vehiculul cu tracțiune animală nu a fost depistat la locul accidentului, urmând să fie stabilit de poliție.

Stimați șoferi, țineți cont de recomandările noastre şi ale autorităţilor, adaptați viteza la condițiile meteo și fiți prudenți la drum!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/