(foto) Accident grav în raionul Soroca. Iată cum s-a oprit un microbuz în spatele unei betoniere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 11:25) Ceaţa se mai menţine în anumite zone ale ţării, inclusiv la Soroca.


(update 11:19) Informaţii oficiale: Azi dimineață, în jurul orei 9⁰⁰, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Soroca a fost înregistrată informația telefonică, parvenită de la un bărbat, care a comunicat că pe drumul de ocolire, din apropierea localității Ocolina din raionul Soroca, s-a produs un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport.

Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au stabilit că pe marginea carosabilului staționa pentru efectuarea lucrărilor tehnice, un camion betonieră marca IVECO. În rezultatul vizibilității reduse, provocată de ceață, microbuzul Mercedes-Benz, condus de un bărbat, a încetinit din mers, iar ca urmare a fost lovit din spate de un alt camion marca MAN, condus de un bărbat de 41 ani, cetățean al Ucrainei. Ulterior microbuzul a fost proiectat în spatele betonierei, răsturnându-se.

În rezultatul impactului, conducătorul microbuzului de 54 de ani și un bărbat de 38 de ani aflat lângă betonieră, au fost transportați la Spitalul Raional Soroca, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Ulterior va fi luată o decizie legală în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Soroca, Svetlana Colesnic-Talpă.


(10:19) În primele ore ale dimineții zilei de astăzi, 9 noiembrie, practic toată ţara a fost acoperită cu ceaţă (şi încă se mai menţine pe alocuri), astfel că riscul producerii de accidente rutiere grave a fost şi mai este unul mare. Şi iată că unul de acest fel s-a întâmplat în nordul ţării.

Conform informaţiilor preliminare, astăzi dimineață a avut loc un accident rutier la ieșirea din municipiul Soroca, în preajma drumului ce duce spre satul Ocolina. Într-o zonă cuprinsă de ceață, un microbuz cu marfă condus de un bărbat din satul Volovița, a observat că pe marginea drumului sunt staționate trei auto betoniere și a frânat ușor. Din spate însă s-a apropiat cu viteză mare un autocamion, care a izbit și a răsturnat microbuzul, împingându-l spre una dintre betoniere.

Un bărbat a fost prins între microbuz și betonieră, fiind transportat de medici în stare gravă la spital. Totodată a fost rănit și șoferul microbuzului care la fel a fost luat de ambulanță.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/