(foto) Accident în centrul vechi al capitalei. Un şofer de TIR a dat cu remorca într-un VW Scirocco

Un accident minor s-a întâmplat în această dimineaţă în centrul vechi al Chişinăului, pe strada Colina Puşkin din sectorul Centru. Pentru că, cel mai probabil, nu s-a găsit nimeni care să-l ajute cu orientarea, conducătorul unui TIR a atins cu remorca un autoturism parcat la marginea străzii.

Imaginile în cauză ne-au fost expediate la adresa redacţiei de către un cititor, iar în ele nu se observă nicio persoană, nici camionagiul şi nici proprietarul automobilului înmatriculat în România, de model VW Scirocco, care nu se mai produce. Poate acesta din urmă deocamdată nici nu cunoaşte ce s-a întâmplat cu maşina sa.

Oricum, ciudată şi puţin probabil să fi fost regulamentară intrarea unui astfel de autovehicul lung pe o astfel de stradă îngustă din centrul oraşului. Dacă se va cere implicarea poliţiei pentru documentarea cazului deocamdată nu se cunoaşte.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/