(foto) Accident în inima capitalei. O şoferiţă a dat cu spatele într-un troleibuz, iar strada a fost blocată

Accident în inima capitalei! Strada 31 August 1989 este blocată pentru un moment din cauza unei situaţii pe care am reuşit să o vedem şi noi. O şoferiţă nu s-a asigurat complet şi la ieşirea din locul de parcare a dat cu partea posterioară în troleibuzul care se apropia.

Din cauza lăţimii înguste de bandă a străzii, una fiind ocupată de maşini parcate, tot traficul din spatele troleibuzului a fost pentru o vreme paralizat.

Accidentul urmează a fi documentat de poliţie pentru că este implicată o unitate de transport public, mai degrabă decât un autovehicul particular, situaţie în care s-ar fi apelat la procesul de constatare amiabilă pentru o eliberare cât mai rapidă a străzii, asta pentru că pagubele nu sunt chiar atât de semnificative.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/