(foto) Accident la intersecția străzilor Lazo şi Dosoftei. Un Land Cruiser s-a răsturnat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în această după amiază în centrul capitalei. Un apel la 112 a fost efectuat la ora 13:46. La intersecţia străzilor Lazo şi Dosoftei s-au întâlnit un SUV şi un sedan.

Conform informațiilor oficiale pe care le deținem, implicate au fost o Toyota Land Cruiser și un Mercedes-Benz, conduse de șoferi în vârstă de 25 și 69 de ani respectiv. În urma impactului, la locul accidentului de ingrijiri medicale a avut nevoie tânărul pentru că mașina în care se afla s-a răsturnat.

Pe caz este inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și care sofer se face vinovat de producerea accidentului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/