(foto) Accident lângă Suruceni. Un autotren s-a oprit la centimetri de o staţie de alimentare cu gaz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O femeie de 36 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău, după ce mașina în care se afla s-a tamponat cu un autocamion în apropiere de localitatea Suruceni. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orei 17:30.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, în care femeia era pasageră, nu a respectat regulamentul circulației rutiere și a pierdut controlul volanului. În consecință, mașina intrat în contact cu un autotren condus de un bărbat de 31 ani, care se deplasa în sens opus. Acesta din urmă s-a oprit foarte aproape de un rezervor cu gaz al unei staţii de alimentare.

În urma impactului, pasagera s-a ales cu traumatisme și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Fiind testați cu aparatul Drager, polițiștii au constatat că ambii șoferi nu consumase alcool. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite.

O perioadă de timp pe traseul Chişinău-Leuşeni circulația a fost practic paralizată.

VIDEO: facebook.com/julia.yacovenco

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/