(foto) Accident monstru în această dimineaţă în Cluj. Şoferul a supraviețuit, deşi este inconştient

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineaţă pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, România.

Un șofer a intrat cu maşina într-un stâlp atât de agresiv, încât toate persoanele de la bord au fost încarcerate şi nu au putut părăsi vehiculul, în condiţiile în care exista şi riscul unui potenţial incendiu.

La locul accidentului au intervenit două autospeciale de prim ajutor și un echipaj mobil de terapie intensivă, în total 12 subofițeri. Sunt prezente și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, notează Ziua de Cluj.

Pasagerii autoturismului încarcerați sunt conştienţi şi au fost extraşi din maşină. Aceștia vor fi transportați la spital. Şoferul autoturismului la fel a supravieţuit, deşi este la moment inconștient şi a fost intubat.

Din primele informații, conducătorul autoturismului nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la drepta, intrând într-un stâlp, potrivit IPJ Cluj.

Vezi şi:

https://autoblog.md/soferul-moldovean-care-s-ar-face-vinovat-de-accidentul-din-cluj-risca-pana-la-25-de-ani-de-inchisoare/

https://autoblog.md/video-impact-dur-in-capitala-a-luat-o-masina-in-arenda-a-doborat-cu-ea-un-stalp-de-beton-si-a-fugit/

Cmentariile sunt închise