(foto) Accident moto grav în raionul Dondușeni. Două persoane au decedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din raionul Dondușeni au fost sesizați aseară, în jurul orei 22:40, despre producerea unui grav accident de circulație în satul Frasin. Două persoane și-au pierdut viața.

Polițiștii din raionul Dondușeni au fost sesizați aseară despre producerea unui grav accident de circulație în satul Frasin.
FOTO: IGP

Informațiile oficiale preliminare sunt următoarele. Un bărbat de 38 de ani conducea o motocicletă Honda și a intrat agresiv într-un tractor. Tractoristul efectua în acel moment o manevră cu spatele, având anexată o cisternă.

Pe motocicletă se mai afla o tânără în vârstă de 21 de ani. În urma impactului, ambii fără cască de protecție și echipament corespunzător, au decedat pe loc.

Tractoristul nu fusese în stare de ebrietate. Pe cazul dat a fost inițiat de către IP Dondușeni un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Vezi și: S-a pierdut controlul ghidonului. Un nou accident moto soldat cu deces în nordul țării

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise