S-a pierdut controlul ghidonului. Un nou accident moto soldat cu deces în nordul țării

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 6 spre 7 iunie, în jurul orei 1:21, la Inspectoratul de Poliție Sîngerei a fost înregistrată informația telefonică parvenită de la un bărbat, care a comunicat că în apropierea satului Prepelița s-a produs un accident rutier grav cu implicarea unei motociclete. Membrii grupei operative au fost trimiși rapid la fața locului.

Preliminar, în cadrul documentării cazului, s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, conducând un Viper Victad pe drumul regional G56, având în calitate de pasageră o tânără de 19 ani, locuitoare a raionului Telenești, din motive necunoscute nu s-a isprăvit cu ghidajul, derapând pe partea dreaptă a traseului şi lovindu-se într-un indicator rutier.

În urma traumatismelor primite, conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Sîngerei pentru îngrijiri medicale. Alte circumstanțe se stabilesc. Nu am putut afla dacă tânărul avea sau nu actele în regulă pentru a putea conduce vehiculul.

Accident din iunie 2022:

Cmentariile sunt închise