(foto) Accident nocturn grav pe strada Ion Creangă. S-a produs o coliziune frontală pe drum gol

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident nocturn grav în capitală! A fost înregistrat la ora 1:10 minute la intersecția străzilor Ion Creangă şi Eugen Coca. Acolo s-au ciocnit o Toyota Prius condusă de un şofer de 46 de ani şi un VW Passat la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani.

Cu leziuni corporale s-au ales conducătorul sedanului negru și un pasager de 22 de ani din Toyota. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Conform unor martori, șoferul din VW fusese într-o stare de ebrietate avansată și abia se ținea pe picioare. Potrivit conducătorului din Toyota, persoana care manipula celălalt automobil a mers la accident frontal. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că se aşteaptă rezultatele expertizei pentru a se putea afirma cu exactitate dacă era sau nu beat.

Unii oameni chiar au fost treziți din somn din cauza bubuiturii puternice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/