(foto) Accident nocturn grav pe strada Ion Creangă. S-a produs o coliziune frontală pe drum gol

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident nocturn grav în capitală! A fost înregistrat la ora 1:10 minute la intersecția străzilor Ion Creangă şi Eugen Coca. Acolo s-au ciocnit o Toyota Prius condusă de un şofer de 46 de ani şi un VW Passat la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani.

Cu leziuni corporale s-au ales conducătorul sedanului negru și un pasager de 22 de ani din Toyota. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Conform unor martori, șoferul din VW fusese într-o stare de ebrietate avansată și abia se ținea pe picioare. Potrivit conducătorului din Toyota, persoana care manipula celălalt automobil a mers la accident frontal. Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că se aşteaptă rezultatele expertizei pentru a se putea afirma cu exactitate dacă era sau nu beat.

Unii oameni chiar au fost treziți din somn din cauza bubuiturii puternice.

1 Comentariu
  1. Andy spune

    De ce scrieți ca șoferul din WV era polițist beat crita???Avea documentele la el de polițist!!!A avut câteva zgârieturi pe mâna..pe când pasagerul din taxi va rămâne pentru toată viata cu cicatrice pe față…din cauza ca polițistul a întrat frontal în ei!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata