(video/update) Accident pe strada Calea Orheiului. Un automobil a fost grav avariat după ce ar fi derapat

(update) Contactată de redacţia nostră pentru a afla dacă se ştie ceva despre acest caz, Natalia Stati, ofiţerul de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a comunicat că situaţia a fost înregistrată la ora 11:16 în Dispeceratul SSTCR a DP mun. Chișinău, printr-un apel la 112.

BMW-ul s-a ciocnit în pilon, alți participanți la trafic NU au fost implicați și nimeni nu a avut de suferit. Șoferul urmează să se deplaseze la sediul unde se documentează accidentele rutiere. El riscă 6 puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.


Un accident grav s-a produs acum câteva minute pe strada Calea Orheiului, pe sensul de intrare în capitală. Un martor ocular ne-a expediat aceste materiale la adresa redacţiei, prin ele observând că un automobil marca BMW, cu numere de Lituania, s-a oprit parţial pe secţiunea care desparte sensurile de circulaţie.

Sedanul este grav accidentat, mai ales în partea frontală. În plus, are rupte două dintre roţi, cel mai probabil întâmplându-se după un contact agresiv cu bordura, dar şi cu un stâlp.

Implicat ar fi şi Mercedes-ul din imagini, care probabil ar fi fost depăşit într-o manieră nesigură de conducătorul BMW-ului, timp în care a pierdut controlul volanului, a intrat în contact cu SUV-ul şi ulterior s-a lovit de obiectele de infrastructură. Revenim cu detalii oficiale de la poliţie în cel mai scurt timp.

VIDEO: facebook.com/lesya.paco

Cmentariile sunt închise