(foto) Accident pe traseul R26 din raionul Cimişlia. O Toyota a lovit puternic o autobetonieră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident matinal grav s-a produs astăzi pe traseul R26 din raionul Cimişlia, între localitățile Mihailovca și Troiţcoe. Implicate au fost două autovehicule, dintre care o autobetonieră.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a stabilit preliminar că şoferul din IVECO, un bărbat de 42 de ani, locuitor al raionului Ialoveni, nu s-a asigurat complet când a efectuat o manevră de virare la stânga şi a fost lovit puternic în partea posterioară de o Toyota Avalon.

La volanul sedanului negru se afla un tânăr de 30 de ani, locuitor al raionului Căușeni. Acesta a fost transportat la Spitalul Raional Cimișlia pentru îngrijiri medicale.

Șoferul autobetonierei nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate, iar celui din Toyota urma să-i fie prelevate probele biologice. Rezultatele nu sunt disponibile deocamdată. Rămân astfel fără un răspuns mai multe întrebări, gen: cum nu s-a putut ocoli obstacolul pentru a se evita impactul, în ciuda încălcării camionagiului? Exista exces de viteză din partea Toyota sau un alt obstacol pe contrasens care nu a permis realizarea unei manevre de urgenţă?

Pe acest caz, pentru a se afla răspuns la toate întrebările, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Informația ne-a fost confirmată de ofițerul superior de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol.

Cmentariile sunt închise