(foto/video) Accident puternic pe strada Grenoble! O ambulanță a tamponat un Mitsubishi care a ajuns pe acoperiș

Accident grav în această seară la intersecția străzilor Grenoble cu Costiujeni. Din imaginile postate de martori oculari pe o reţea de socializare putem vedea că o ambulanță ar fi tamponat un crossover Mitsubishi Outlander. Acesta din urmă a ajuns răsturnat pe acoperiş.

Conform primelor informaţii preliminare, în urma accidentului au avut de suferit cinci oameni, printre care patru copii cu vârstele cuprinse între patru și zece ani. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. La moment în zonă se circulă cu dificultate şi s-au format ambuteiaje, astfel încât se recomandă ocolirea acesteia.

Iată şi declaraţia oficială a Poliţiei Capitalei pe caz, care ne-a fost oferită de ofiţerul de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău Svetlana Scripnic:

La ora 18:43, prin intermediul serviciului 112 a parvenit informația precum că pe str. Grenoble, intersecție cu str. Costiujeni, s-a produs un accident rutier. La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției de documentare a accidentelor rutiere. Poliţiştii au stabilit că ambulanța era condusă de un şofer de 34 ani, iar automobilul Mitsubishi de unul de 32 de ani. În urma impactului au avut de suferit felcerul din ambulanţă şi patru minori cu vârstele cuprinse între 4-10 ani din SUV. Toţi au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor şi care dintre şoferi se face vinovat. În dependență de leziunile corporale va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/