(foto) Accident rutier la intrarea în Vatra. O maşină s-a răsturnat după ce i s-ar fi spart o roată

Un accident rutier s-a produs în această după amiază, în jurul orei 15:00, în apropiere de intrarea în localitatea Vatra, pe drumul dinspre oraşul Străşeni.

Un automobil marca BMW, înmatriculat peste Prut, a ajuns răsturnat într-un canal pe acostament după ce o anvelopă i s-ar fi spart şi astfel i s-a pierdut controlul volanului. Una dintre roţi chiar i-a fost ruptă, reieșind din fotografiile unui martor.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Automobilul şi-a îndeplinit principala menire şi a salvat viaţa şoferului, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă.

Ofiţerul de presă al IP Străşeni, Didenco Mariana, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat la ora 14:35, pe traseul R 1, în apropierea localității Cojușna din raionul Strășeni. Şoferul din maşina răsturnată era un bărbat de 29 de ani.

În urma accidentului nicio persoană nu a avut nevoie îngrijiri medicale. Alte date și circumstanțe cu privire la producerea accidentului se stabilesc.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/