(foto) Accident tragic în prag de 2023 în nordul ţării. Două maşini s-au ciocnit pe traseul M5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident tragic în prag de 2023. Noaptea trecută, imediat după miezul nopţii, la ora 00:05 a zilei de astăzi, la Dispeceratul Nord de Poliţie a fost înregistrat un accident rutier produs pe traseul M5. În apropierea satului Corlăteni din raionul Rîșcani, s-au ciocnit un smart cu un Opel Astra. A rezultat un deces.

Deplasându-se la faţa locului, grupul operativ a stabilit preliminar că un automobil compact marca smart, condus de o tânără de 24 de ani, având ca pasageri o altă tânără de 23 de ani şi un tânăr de aceeași vârstă, nu s-ar fi asigurat şi nu a cedat trecerea unui Opel Astra, care se deplasa regulamentar pe traseul M5 în direcţia Bălţi-Corlăteni, fiind manipulat de un bărbat de 45 de ani.

În urma coliziunii, tânărul din smart a fost cel care a decedat până la sosirea ambulanței. Celelalte persoane au fost transportate cu diverse traumatisme, pentru îngrijiri medicale, la Spitalul Municipal Bălţi. La moment poliția stabilește toate circumstanțele producerii accidentului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise