(foto) Accident tragic în raionul Edineţ. Un şofer de 21 de ani va fi cercetat penal în stare libertate

Astăzi, în jurul orei 12:00, poliția din Edineț a fost alertată cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum local din localitatea Terebna. Șoferul unui automobil marca Mercedes-Benz va fi cercetat penal în stare libertate pentru ceea ce a făcut.

Ajunși la fața locului, membrii grupului de urmărire penală au stabilit preliminar că un tânăr de 21 de ani, locuitor al raionului Edineț, având ca pasager o tânără de 19 ani, din motive necunoscute a pierdut controlul asupra volanului şi a părăsit partea carosabilă.

Maşina a spulberat un bărbat de 61 de ani din Terebna care stătea afară pe un scaun lângă gardul organizației unde activa în calitate de paznic.

În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat până la sosirea ambulanței, iar pasagera care se afla în automobil a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Raional Edineț.

Conducătorul automobilului nu fusese în stare de ebrietate. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Ulterior, va fi luată o decizie legală în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/