(foto) Accident tragic lângă vama Leuşeni. Doi tineri de 21 de ani şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident rutier grav produs în apropiere de Postul Vamal Leușeni. Doi tineri în vârstă de 21 de ani s-au stins din viaţă în urma producerii acestuia. Totul s-a întâmplat pe traseul Leușeni-Hînceşti, poliţia fiind alertată să intervină printr-un apel la 112 în jurul orei 8:00

Polițiștii au reacționat imediat și s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Astfel, în cadrul documentării, s-a stabilit că un BMW, condus de un tânăr de 21 de ani, dorind să depășească un TIR, s-a lovit frontal cu un Chrysler condus de un bărbat de 49 de ani. Acesta din urmă a ricoşat într-un alt automobil de model Toyota, care se deplasa regulamentar.

În urma traumelor primite șoferul și un pasager de 21 ani din BMW au decedat pe loc! Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal.

Traseul a rămas blocat pentru o perioadă de timp, până la eliminarea tuturor obstacolelor. Toţi ceilalţi participanţi la trafic, implicaţi în accident, au scăpat ca prin minune!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise