Noul Hyundai Elantra a ajuns deja în Moldova. Avem primele imagini

Noua generaţie Hyundai Elantra a ajuns de curând pe meleagurile noastre. AUTOBLOG.MD are primele imagini cu cel mai nou model din gama producătorului sud-coreean.

Automobilul este deja disponibil pentru comandă, la un preţ de start de 12.450 euro. Accesând site-ul hyundai-motor.md, aveţi la dispoziţie un configurator prin care vă puteţi crea maşina după gusturile proprii.

elantra1_новый размер

Mai multe detalii despre tehnologiile şi dotările noului automobil: Hyundai Moldova: Noul Hyundai Elantra deja din ianuarie în țara noastră

elantra2_новый размер

Amintim că Hyundai a prezentat oficial noua generaţie a sedanului Elantra, în luna septembrie a anului 2015. În ţara natală a companiei, modelul va purta numele Avante. Automobilul, alături de Toyota Corolla şi Volkswagen Golf, este în topul celor mai bine vândute maşini din lume. Din fabrică au ieşit peste 10.000.000 de unităţi.

Mai menţionăm că echipa AUTOBLOG.MD va testa în premieră naţională noul sedan.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/