Hyundai Moldova: Noul Hyundai Elantra deja din ianuarie în țara noastră

Mizăm pe acest model și suntem siguri că datorită caracteristicilor inovatoare pe care le deține, va devein unul dintre cele mai populare modele ale anului.

1

O prezență remarcabilă

Având la bază popularitatea globală dobândită, echipa Hyundai a identificat o serie de caracteristici inovatoare, care conferă noului model o prezență remarcabilă, prin utilizarea inteligentă a liniilor dinamice și impunătoare. În plus, noile caracteristici surprind interiorul confortabil și aspectul atletic.

2

Un design aerodinamic și îndrăzneț

Hyundai Elantra își face apariția sa în cea de-a șasea generație în momentul său de succes. Noul model oferă un design aerodinamic și îndrăzneț, un stil sofisticat, cu absolut noi tehnologii eficiente pentru economia sporită de combustibil, izolare fonică și o siguranță surprinzătoare.

3

Elantra dispune de o linie elegantă, care accentuează silueta și geamul lateral. Grila hexagonală proiectează un caracter distinctiv. Încadrată de noua formă a farurilor și suprafețele cu linii fluide oferă modelului o alură atletică și rafinată.

2017 Elantra Sedan

“Noul Hyundai Elantra dispune de elemente unice, aspectul inovator reprezentând cea mai nouă interpretare a limbajului specific familiei Hyundai, fluidic sculpture”, a declarat Peter Schreyer, Președinte și Chief Designer Hyundai Motor Group.

6

Caracteristici premium disponibile pentru noul Hyundai Elantra sunt jante de 17 inch din aliaj, mânerul ușii cu lumini LED, oglinzi laterale cu semnalizatoare LED, indicatori de semnalizare laterală și spate cu LED-uri.

7

Sistem mâini-libere -portbagaj inteligent

Modelul nou Elantra, cu adevărat a avansat înainte de clasa sa, oferind conducătorului auto segmente exclusiv, precum sistemul mâini-libere, cum ar fi portbagajul inteligent, care permite șoferului deschiderea acestuia doar prin apropierea de partea din spate a vehiculului cu cheia în buzunar sau chiar în geantă. Un semnal sonor va suna de trei ori , iar portbagajul se va dechide automat.

8

Tehnologii de siguranță avansate

Noul Hyundai Elantra, oferă de asemenea o gamă largă de tehnologii de siguranță avansate, care de multe ori sunt rezervate pentru mașinile de lux, pentru a oferi un alt start de securitate defensiv pentru pasagerii săi. Frânarea automată de urgență, este o tehnologie care utilizează camerele autovehiculului, avertizând conducătorul auto de o potențială coliziune. În cazul în care conducătorul auto nu reacționează, pentru a evita impactul, sistemul va aplica frânarea de urgență.

2017 Elantra Sedan

Înzestrat cu tehnologii care manifestă confort și siguranță sporitănoul model Hyundai Elantra este de așteptat să primească „Top Safety Pick+” de la Insurance Institute for Highway Safety.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Hyundai Moldova  sau apelați la numărul de telefon 022 800 888.

P

Cmentariile sunt închise