Faza zilei: Un şofer, oprit de poliţie pentru că mergea cu 210 km/h pentru a evita COVID-19

Ştirea zilei vine din Marea Britanie! Un șofer a fost surprins de radarul poliției în timp ce conducea cu 210 km/oră pe o autostradă din Anglia, iar când a fost tras pe dreapta le-a spus oamenilor legii că avea viteză pentru că încerca să evite coronavirusul.

Poliția din Surrey l-a oprit pe bărbat marți, pe autostrada M25, informează Belfast Telegraph.

FOTO: belfasttelegraph.co.uk

Ulterior, pe pagina de Twitter a poliției a apărut următorul mesaj: Un ofițer a oprit un șofer care conducea cu 210 km/oră pe M25. Când a fost întrebat de ce avea viteză atât de mare, acesta a spus: Credeam că dacă merg mai repede sunt mai puține șanse de a mă infecta cu coronavirus”. Bărbatul a fost deferit justiției.

An officer stopped a driver who was speeding on the #M25 at 130mph. His reply to why he was speeding was “I THOUGHT THE FASTER I WENT THE LESS CHANCE I WOULD CATCH CORONA VIRUS”. Driver reported to court. #slowdown pic.twitter.com/Snp6JEYpHf

— Roads Policing Unit (RPU) – Surrey Police – UK (@SurreyRoadCops) April 7, 2020

Forțele de poliție din întreaga țară au raportat că unii șoferi profită de drumuri mai libere în contextul situaţiei actuale şi conduc cu viteze excesive. Cu părere de rău acelaşi lucru se întâmplă şi în Republica Moldova.

Poliția Metropolitană a dezvăluit că un șofer a fost prins circulând cu viteză de două ori în două zile pe aceeași porțiune a drumului A10 din Enfield, nordul Londrei, unde limita este de 40 mph (64 km/h). Bărbatului i s-a măsurat o viteză de 97 km/h în ziua de luni şi de 108 km/h în ziua de marţi.

Inspectorul șef Andy Cox, șeful comandamentului poliției rutiere, a spus: “Unii oameni pur și simplu nu-și învață lecția”.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-doar-in-moldova-cum-este-felicitat-administratorul-unei-pagini-de-instagram-despre-masini/

https://autoblog.md/video-nu-e-gluma-in-ultimele-zile-pentru-unii-soferi-din-moldova-limita-de-viteza-s-a-marit-pana-la-250-km-h/

https://autoblog.md/video-urmarire-pe-traseul-chisinau-hincesti-un-sofer-beat-cat-pe-ce-sa-intre-intr-o-masina-inp/

Cmentariile sunt închise